BEELDENDE KUNST

BEELDENDE KUNST Stadsgezichten Vanuit een auto bestoken kunstenaars Floor van Keulen en René Oey ongevraagd stad en land met ter plekke gemaakte beelden en woorden. Met behulp van een videobeamer projecteren ze hun kunst op lege muren, fabrieksloodsen, woonhuizen en passerend verkeer. Hun eerste performances vinden onder de titel Stadsgezichten op 4 en 5 maart vanaf 8 uur plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam. In maart en april zijn elke maandag presentaties in de Vondelparkbuurt, de Zuidas en IJburg. Inl Oebra Producties Amsterdam, 06-24557201.

Stadsgezichten Vanuit een auto bestoken kunstenaars Floor van Keulen en René Oey ongevraagd stad en land met ter plekke gemaakte beelden en woorden. Met behulp van een videobeamer projecteren ze hun kunst op lege muren, fabrieksloodsen, woonhuizen en passerend verkeer. Hun eerste performances vinden onder de titel Stadsgezichten op 4 en 5 maart vanaf 8 uur plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam.

In maart en april zijn elke maandag presentaties in de Vondelparkbuurt, de Zuidas en IJburg. Inl Oebra Producties Amsterdam, 06-24557201.