Amnesty Filmfestival

Amnesty Filmfestival De Britse actrice Vanessa Redgrave opent woensdag 8 maart het Amnesty International Filmfestival. Het festival van de mensenrechtenorganisatie besteedt dit jaar speciale aandacht aan films over Tsjetsjenië en over vrouwenrechten. Behalve films zijn er lezingen en debatten. Het festival wordt dit jaar ook in Den Haag en Utrecht gehouden. De openingsfilm is Tsotsi uit Zuid-Afrika. Festivallocaties zijn theaters rondom het Leidseplein (Amsterdam), het Louis Hartlooper Complex (Utrecht) en Filmhuis Den Haag.nl www.amnesty.nl/filmfestival. 1996-98 AccuSoft Inc., All right

De Britse actrice Vanessa Redgrave opent woensdag 8 maart het Amnesty International Filmfestival. Het festival van de mensenrechtenorganisatie besteedt dit jaar speciale aandacht aan films over Tsjetsjenië en over vrouwenrechten. Behalve films zijn er lezingen en debatten. Het festival wordt dit jaar ook in Den Haag en Utrecht gehouden. De openingsfilm is Tsotsi uit Zuid-Afrika. Festivallocaties zijn theaters rondom het Leidseplein (Amsterdam), het Louis Hartlooper Complex (Utrecht) en Filmhuis Den Haag.nl www.amnesty.nl/filmfestival.