Agenda

In gesprek

D66-fractievoorzitter Lousewies van der Laan zal morgenmiddag om drie uur in gesprek gaan met inwoners van Arnhem die zich betrokken voelen bij hun stad. Onderwerpen zijn: werkgelegenheid, zorg, discriminatie, regelgeving. Locatie: Café Dudok, Arnhem.

Stedencontract PvdA

PvdA-leider Wouter Bos sluit vanavond in de Rotterdamse discotheek Nighttown een stedencontract met vertegenwoordigers van de grote steden. Volgens de PvdA hebben de steden steun nodig van de landelijke politiek en omgekeerd. Locatie: Westkruiskade, Rotterdam. Aanvang: 20.00 uur.

VVD-top samen op pad

VVD-prominenten Jozias van Aartsen en Gerrit Zalm treden vanavond gezamenlijk op tijdens een politiek café van hun partij in Amsterdam. Locatie: grand café Het Vervolg, De Corridor 2 (Arena-gebied, gelegen bij P6), Amsterdam. Aanvang: 20.00 uur.

Marijnissen in disco

SP-leider Jan Marijnissen is vanavond in Rotterdam aanwezig bij een talkshow in discotheek Nighttown, met diverse gasten uit de buurt Nieuw Crooswijk. Westkruiskade 26, aanvang 20.00 uur.