Televisie Overige Films

The Banger Sisters (Bob Dolman, 2002, VS). Onbeduidend maakwerk met Goldie Hawn en Susan Sarandon als twee voormalige hitsige groepies die het in de jaren zestig met vele rocksterren gedaan zouden hebben, onder wie Jim Morrison en Frank Zappa. RTL5, 20.30-22.20u.

* Wolf (Mike Nichols, 1994, VS). Jack Nicholson is een bijna uitgerangeerde uitgever die als semi-weerwolf kan profiteren van verscherpte zintuiglijke vermogens in satirische studie naar een midlife-crisis én het moderne New-Yorkse bedrijfsleven. Met Michelle Pfeiffer. Veronica, 20.30-23.00u.

* One More Kiss (Vadim Jean, 1999, GB). Ongeneeslijke Valerie Edmond vraagt haar in Schotland wonende ex (Gerard Butler), die zij zeven jaar eerder met een gebroken hart achterliet, om haar laatste levensmaanden samen door te brengen. Hij is ondertussen wel getrouwd met een ander. Pijnlijk, zinvol en mooi gefilmd. BBC1, 0.40-2.25u.