Televisie Overige Films

Hope Springs (Mark Herman, 2003, VS/GB). Romantische komedie waarin über-Brit Colin Firth als huilebalk met verbrijzeld hart naar Amerika vertrekt (voor een Brit een zéér drastische daad) en daar gelukkig in allerlei nieuwe romantische verwikkelingen verstrikt raakt. Voorspelbaar en zelfs een beetje lamlendig maar vooral leuk door het keer op keer beteuterde gezicht van Firth. Ook met Heather Graham, Minnie Driver. Talpa, 20.30-22.20u.

Terminal Velocity (Deran Sarafian, 1994, VS). Actieroutine. Parachutespringer Charlie Sheen helpt Nastassja Kinski in strijd tegen Russische maffia. Veronica, 20.30-22.30u.

*Ulvesommer / Wolfzomer (Peder Norlund, 2003, Noorwegen). Op Cinekid 2003 met publieksprijs bekroonde jeugdfilm over innige band tussen half verweesd, in de bergen verdwaald meisje en een moederwolf. Morgen, België 2 (Canvas), 14.00-15.25u.