Piloten staken om salarisverlaging

Piloten staken om salarisverlaging Salt Lake City, 28 febr. Piloten van Delta Air Lines staken op het vliegveld van Salt Lake City. Zo tonen zij hun ongenoegen over het vastlopen van de onderhandelingen met het management over het inleveren van een deel van hun salaris. Dit maakt deel uit van het plan om de op twee na grootste vliegmaatschappij van de VS voor een faillissement te behoeden. In december was een kleine meerderheid van de 6.000 piloten van de vliegtuigmaatschappij al akkoord gegaan met een loonsverlaging van 14 procent. Foto AP Delta Air Lines Inc. pilots walk a picket line at Salt Lake City International Airport, Monday, Feb. 27, 2006, in Salt Lake City. The pilots conducted an informational picket Monday to show their disappointment in the progress of negotiations with Delta management. (AP Photo/George Frey) Associated Press