Agenda

GroenLinks versus D66

GroenLinks-leider Femke Halsema en D66-fractievoorzitter Lousewies van der Laan debatteren vanavond in uitgaanscentrum Eindelijk Almere over bestuurlijke vernieuwing. Het betreft een zogenoemd piratendebat. Locatie: in Festivalplein, Almere Stad. Aanvang: 20.00 uur.

Cartoonkwestie Nicolaï

Staatssecretaris Atzo Nicolaï (Europese Zaken, VVD) zal tijdens een politiek café van zijn partij vanavond in het congrescentrum in Amstelveen stilstaan bij de cartoonrellen. Locatie: Sandbergplein 24. Aanvang: 20.00 uur.

Lijsttrekkers Amsterdam

Studievereniging Machiavelli in Amsterdam organiseert morgenavond in debattempel De Rode Hoed een lokaal lijsttrekkersdebat tussen Laetitia Griffith (VVD), Lodweijk Asscher (PvdA) en Hester Maij (CDA). Locatie: Keizersgracht 102. Aanvang: 20.00