Daar reppen de Panters!

Hiphoppoppen stelen de show in de nieuwe Vliegende Pantersclip ziet Nathalie Wouters

REPPE: Winston, Marvin, Quincy Hiphoppoppen stelen de show in de nieuwe Vliegende Pantersclip.

'Ik wil lekker reppe weet je', zingen Daar Vliegende Panters in hun nieuwste clip. Tsja, dat willen we tegenwoordig allemaal wel. Elk zelfverklaard gangster die ook maar een half uurtje langer buiten blijft dan dat 'ie dat eigenlijk van zijn moeder mag, is vandaag de dag 'van de straat'. En iedereen die zijn geliefde gulden is verloren aan de ellendige euro heeft tegenwoordig 'een tough life'. Naar voor ze, zul je denken. Zij het niet dat ons ganse land wordt verplicht mee te 'genieten' van deze in straattaal-plus-exotisch-accent bezongen misère. Zo ook Winston, Marvin en Quincy, de nieuwste sensaties in de Nederlandse afdeling van hiphopland. Met slechts een hoogte van pakweg drie appels, brengen ze het hoofd op hol van vele dames.

In deze nieuwe clip worden hun baantjes als postsorteerders en toiletmeneer dan ook al gauw aan de wilgen gehangen en verruild voor een vliegreisje richting 'The US of A'tje', weet je. Want ze willen natuurlijk een hoop geld 'en in Nederland krijg je maar een beetje, weetje.' En vanaf dat moment komt het helemaal goed. 'Met een wit sleetje, onder hun bruine reetje, weetje' cruisen ze door Het Beloofde Land voor elk zichzelf respecterende repper, waar ze het leven leiden waar ik noem een Ali B enkel van zou kunnen dromen. Maar mijn drie nieuwe helden gaan dieper dan bovenstaande oppervlakkigheden. De moves, de timing, de lyrics en de looks, het totaalplaatje klopt gewoon. En natuurlijk ontbreekt ook de X-factor niet. Let op mijn woorden, deze jongens gaan het met hun korte beentjes nog ver schoppen!

    • Nathalie Wouters