IJsdansen

Ik kijk heel veel naar ijsdansen op televisie, ik vind het zo mooi en zo sierlijk, het lijkt net franje aan een schoen. Ik zou dat ook wel willen, of ik wou dat mijn moeder en mijn vader heel goed konden ijsdansen! Zoals op deze tekening die ik van hen gemaakt heb. Maar zij hebben noren. Mijn moeder had vroeger kunstschaatsen en kon toen wel een pirouetje draaien. Vanavond gaan we weer schaatsen, met mijn vriendin Sanne. Het wordt heel leuk! (Denk ik.)

Olympisch nieuws van Jonna Bo, 9 jaar, uit Groningen

IJsdansen Ik kijk heel veel naar ijsdansen op televisie, ik vind het zo mooi en zo sierlijk, het lijkt net franje aan een schoen. Ik zou dat ook wel willen, of ik wou dat mijn moeder en mijn vader heel goed konden ijsdansen! Zoals op deze tekening die ik van hen gemaakt heb. Maar zij hebben noren. Mijn moeder had vroeger kunstschaatsen en kon toen wel een pirouetje draaien. Vanavond gaan we weer schaatsen, met mijn vriendin Sanne. Het wordt heel leuk! (Denk ik.) Olympisch nieuws van Jonna Bo, 9 jaar, uit Groningen Bo, Johanna