Huwelijk

Vrijdag 10 februari jongstleden zijn meester Ramon en juf Linda getrouwd. Ramon is op OBS De Bever meester van groep 8b en Linda is juf van groep 1-2 op OBS Dubbeldam. Deze twee groepen mochten mee met het bruidspaar. Om 13.00 uur werd het bruidspaar op mijn schoolplein ontvangen door heel veel kinderen en ouders. Ze moesten onder bogen doorlopen. Daarna ging het bruidspaar naar onze klas waar zij een liefdesquiz moesten spelen. Met een grote bus gingen we vervolgens naar de school van juf Linda om de kleuters op te halen; wij moesten in de bus wachten. Toen reden wij naar Zwijndrecht waar het huwelijk werd voltrokken. Hierna gingen we naar een hotel voor de kinderreceptie. Wij werden verwend met bruidstaart en kinderchampagne. Wij hebben ook nog voor het bruidspaar opgetreden. Samen met de kleintjes zongen wij 'Verliefd' van K3 en deden er een dansje bij.

Kishan Tsang, 11 jaar, uit Dordrecht

Huwelijk Vrijdag 10 februari jongstleden zijn meester Ramon en juf Linda getrouwd. Ramon is op OBS De Bever meester van groep 8b en Linda is juf van groep 1-2 op OBS Dubbeldam. Deze twee groepen mochten mee met het bruidspaar. Om 13.00 uur werd het bruidspaar op mijn schoolplein ontvangen door heel veel kinderen en ouders. Ze moesten onder bogen doorlopen. Daarna ging het bruidspaar naar onze klas waar zij een liefdesquiz moesten spelen. Met een grote bus gingen we vervolgens naar de school van juf Linda om de kleuters op te halen; wij moesten in de bus wachten. Toen reden wij naar Zwijndrecht waar het huwelijk werd voltrokken. Hierna gingen we naar een hotel voor de kinderreceptie. Wij werden verwend met bruidstaart en kinderchampagne. Wij hebben ook nog voor het bruidspaar opgetreden. Samen met de kleintjes zongen wij 'Verliefd' van K3 en deden er een dansje bij. Kishan Tsang, 11 jaar, uit Dordrecht