Vampyr

Vampyr Poppenspeler Neville Tranter maakt Vampyr, over een vampier die een eenzaam meisje van zijn zoon afpikt en zelf leegdrinkt. Het meisje is door haar vader alleen in het bos achtergelaten. Zij heeft dus net als de vampierzoon een vader die van zijn voetstuk valt. Door de kortzichtigheid van de volwassenen kunnen de jongeren niet tot ontplooiing komen, dat is de droeve kern van Vampyr. Tranter laat zijn figuren nu eens Engels en dan weer Nederlands spreken, steeds in staccatotaal. Tournee t/m 21/6. Inl : www.stuffedpuppet.nl. Foto Marieke Wijntjes Wijntjes, Marieke

Poppenspeler Neville Tranter maakt Vampyr, over een vampier die een eenzaam meisje van zijn zoon afpikt en zelf leegdrinkt. Het meisje is door haar vader alleen in het bos achtergelaten. Zij heeft dus net als de vampierzoon een vader die van zijn voetstuk valt. Door de kortzichtigheid van de volwassenen kunnen de jongeren niet tot ontplooiing komen, dat is de droeve kern van Vampyr. Tranter laat zijn figuren nu eens Engels en dan weer Nederlands spreken, steeds in staccatotaal.

Tournee t/m 21/6. Inl : www.stuffedpuppet.nl.