Toulouse Lautrec

Toulouse Lautrec Het verhaal van Henri Toulouse-Lautrec (1864-1901) blijft tot de verbeelding spreken. De kunstenaar met zijn dwergenbeentjes, telg uit een oude adellijke familie, die het Parijse nachtleven vereeuwigde. De Kunsthal wijdt een overzichtsexpositie aan zijn grafische werk. Naast de affiches zijn ook intieme schetsen te zien, die doen denken aan andere post-impressionisten. In Rotterdam is geput uit de collectie Gerstenberg met Lautrecs complete grafische oeuvre. Henri Toulouse Lautrec t/m 5 juni de Kunsthal, Museumpark, Rotterdam. Di t/m za 10-17u, zo 11-17u. Aristide Bruant in zijn caberet, 1893 Kleurenlitho, 127,0 x 92,5 cm collectie Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam
Toulouse Lautrec Het verhaal van Henri Toulouse-Lautrec (1864-1901) blijft tot de verbeelding spreken. De kunstenaar met zijn dwergenbeentjes, telg uit een oude adellijke familie, die het Parijse nachtleven vereeuwigde. De Kunsthal wijdt een overzichtsexpositie aan zijn grafische werk. Naast de affiches zijn ook intieme schetsen te zien, die doen denken aan andere post-impressionisten. In Rotterdam is geput uit de collectie Gerstenberg met Lautrecs complete grafische oeuvre. Henri Toulouse Lautrec t/m 5 juni de Kunsthal, Museumpark, Rotterdam. Di t/m za 10-17u, zo 11-17u. Aristide Bruant in zijn caberet, 1893 Kleurenlitho, 127,0 x 92,5 cm collectie Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam

Het verhaal van Henri Toulouse-Lautrec (1864-1901) blijft tot de verbeelding spreken. De kunstenaar met zijn dwergenbeentjes, telg uit een oude adellijke familie, die het Parijse nachtleven vereeuwigde. De Kunsthal wijdt een overzichtsexpositie aan zijn grafische werk. Naast de affiches zijn ook intieme schetsen te zien, die doen denken aan andere post-impressionisten. In Rotterdam is geput uit de collectie Gerstenberg met Lautrecs complete grafische oeuvre.

Henri Toulouse Lautrec t/m 5 juni de Kunsthal, Museumpark, Rotterdam. Di t/m za 10-17u, zo 11-17u.