TicketsThe Syrian Bride

Tickets Boeiend drieluik van vooraanstaande filmers Ermanno Olmi, Abbas Kiarostami en Ken Loach, die elk een episode voor hun rekening namen van een treinreis door een niet nader aangeduid deel van de westerse wereld. Olmi filmde de mijmering van een oude man die op zijn laatste reis een verliefdheid heeft gevoeld die aan zijn jeugd doet denken. Kiarostami toont een vrouw die meedogenloos gebruik maakt van haar hulpeloosheid. Loach prijst de moraal van drie Schotse voetbalfans. In: Filmhuis, Den Haag; Lux, Nijmegen; Lantaren/Venster, Rotterdam scene uit de film Tickets
Tickets Boeiend drieluik van vooraanstaande filmers Ermanno Olmi, Abbas Kiarostami en Ken Loach, die elk een episode voor hun rekening namen van een treinreis door een niet nader aangeduid deel van de westerse wereld. Olmi filmde de mijmering van een oude man die op zijn laatste reis een verliefdheid heeft gevoeld die aan zijn jeugd doet denken. Kiarostami toont een vrouw die meedogenloos gebruik maakt van haar hulpeloosheid. Loach prijst de moraal van drie Schotse voetbalfans. In: Filmhuis, Den Haag; Lux, Nijmegen; Lantaren/Venster, Rotterdam scene uit de film Tickets

Boeiend drieluik van vooraanstaande filmers Ermanno Olmi, Abbas Kiarostami en Ken Loach, die elk een episode voor hun rekening namen van een treinreis door een niet nader aangeduid deel van de westerse wereld. Olmi filmde de mijmering van een oude man die op zijn laatste reis een verliefdheid heeft gevoeld die aan zijn jeugd doet denken. Kiarostami toont een vrouw die meedogenloos gebruik maakt van haar hulpeloosheid. Loach prijst de moraal van drie Schotse voetbalfans.

In: Filmhuis, Den Haag; Lux, Nijmegen; Lantaren/Venster, Rotterdam