THEATER

THEATER OogverblindendActrice Georgina Verbaan speelt een mooie rol in het toneelstuk Oogverblindend van Cyrus Frisch, over een ‘brief encounter' tussen een depressief meisje in Amsterdam en een chirurg in Buenos Aires. Door Verbaan ineengedoken in een hoek te plaatsen zet Frisch een mooi, stil toneelbeeld neer. Verbaan en haar tegenspeler (René van Asten, alleen aan de telefoon te horen) vertellen elkaar voornamelijk verhalen, in het Engels, en dat doen ze heel overtuigend. 24-25 febr Frascati, Nes 63. Inl. 020-6266866 of www.indenes.nl. Oogverblindend

OogverblindendActrice Georgina Verbaan speelt een mooie rol in het toneelstuk Oogverblindend van Cyrus Frisch, over een ‘brief encounter' tussen een depressief meisje in Amsterdam en een chirurg in Buenos Aires. Door Verbaan ineengedoken in een hoek te plaatsen zet Frisch een mooi, stil toneelbeeld neer. Verbaan en haar tegenspeler (René van Asten, alleen aan de telefoon te horen) vertellen elkaar voornamelijk verhalen, in het Engels, en dat doen ze heel overtuigend.

24-25 febr Frascati, Nes 63. Inl. 020-6266866 of www.indenes.nl.