Televisie Overige films

What Planet Are You from? (Mike Nichols, 2000, VS). Melig tussendoortje van Nichols is romantische komedie die gemakzuchtig het onbegrip tussen mannen en vrouwen exploiteert. Gary Shandling als buitenaards wezen dat ter voorbereiding op een invasie alvast naar de aarde is gestuurd om voor nageslacht te zorgen. Veronica, 20.30-22.30u.

Madelief: Krassen in het tafelblad (Ineke Houtman, 1998, Nederland). In eerste speelfilm, na twee tv-series, is de aan Guus Kuijer ontleende titelheldin tien jaar. Ze leert na de dood van oma het platteland en opa (Rijk de Gooyer) pas goed kennen. Morgen, Ned.3, 10.00-11.30u.

Pauline à la plage (Eric Rohmer, 1982, Frankrijk). Briljant maar bloedeloos drama van Rohmer over de (amoureuze) relaties tussen jonge personages en hun vele gepraat daarover, tegen de achtergrond van een kleine badplaats buiten het seizoen. Morgen, TV5, 14.25-16.15u.