Kebab ConnectionBrokeback Mountain

Kebab Connection Duitse multiculti-komedie combineert Romeo en Julia met moderne zedenschets. Turkse Ibo wil filmregisseur worden en de eerste Duitse kung-fu film maken. Maar hij heeft ook de Duitse, Titzi, zwanger gemaakt. Dat staat zijn droom in de weg. Hij moet van zijn vriendin bewijzen dat hij, Turk tenslotte, wel bereid is achter een kinderwagen te lopen en luiers te verschonen. De vrolijke toon van Kebab Connection maken hem tot een plezierige publieks-arthousefilm. Kebab Connection. Regie: Anno Saul. Met: Denis Moschito, Nora Tschirner, Hasan Ali Mete. In: 15 bioscopen. scene uit de film Kebab Connection
Kebab Connection Duitse multiculti-komedie combineert Romeo en Julia met moderne zedenschets. Turkse Ibo wil filmregisseur worden en de eerste Duitse kung-fu film maken. Maar hij heeft ook de Duitse, Titzi, zwanger gemaakt. Dat staat zijn droom in de weg. Hij moet van zijn vriendin bewijzen dat hij, Turk tenslotte, wel bereid is achter een kinderwagen te lopen en luiers te verschonen. De vrolijke toon van Kebab Connection maken hem tot een plezierige publieks-arthousefilm. Kebab Connection. Regie: Anno Saul. Met: Denis Moschito, Nora Tschirner, Hasan Ali Mete. In: 15 bioscopen. scene uit de film Kebab Connection

Duitse multiculti-komedie combineert Romeo en Julia met moderne zedenschets. Turkse Ibo wil filmregisseur worden en de eerste Duitse kung-fu film maken. Maar hij heeft ook de Duitse, Titzi, zwanger gemaakt. Dat staat zijn droom in de weg. Hij moet van zijn vriendin bewijzen dat hij, Turk tenslotte, wel bereid is achter een kinderwagen te lopen en luiers te verschonen. De vrolijke toon van Kebab Connection maken hem tot een plezierige publieks-arthousefilm.

Kebab Connection. Regie: Anno Saul. Met: Denis Moschito, Nora Tschirner, Hasan Ali Mete. In: 15 bioscopen.