Hallo lieven mensen

Hallo lieven mensen „Een gezellige, positieve show,” zegt cabaretière Claudia de Breij zelf, maar al gauw staat haar derde theatersolo goeddeels in het teken van alles wat een satiricus tegenwoordig boven het hoofd kan hangen. Ze maakt actuele grappen, zingt mooie bijpassende liedjes, speelt een artieste die in de loop der eeuwen aan alle oorlogsfronten is opgetreden, en maakt de kinderheld Ome Willem geschikt voor multicultureel gebruik. 23 febr Nijmegen Stadsschouwburg; 24 febr Leeuwarden De Harmonie; 25 febr Hendrik Ido Ambacht Cascade; 2 maart Maassluis Schuurkerk 23 febr Nijmegen Stadsschouwburg; 24 febr Leeuwarden De Harmonie; 25 febr Hendrik Ido Ambacht Cascade; 2 maart Maassluis Schuurkerk

„Een gezellige, positieve show,” zegt cabaretière Claudia de Breij zelf, maar al gauw staat haar derde theatersolo goeddeels in het teken van alles wat een satiricus tegenwoordig boven het hoofd kan hangen. Ze maakt actuele grappen, zingt mooie bijpassende liedjes, speelt een artieste die in de loop der eeuwen aan alle oorlogsfronten is opgetreden, en maakt de kinderheld Ome Willem geschikt voor multicultureel gebruik.

23 febr Nijmegen Stadsschouwburg; 24 febr Leeuwarden De Harmonie; 25 febr Hendrik Ido Ambacht Cascade; 2 maart Maassluis Schuurkerk