Donizetti

Donizetti Het Residentie Orkest brengt in de Familieserie twee door Eva Buchmann geregisseerde uitvoeringen van de korte komische opera Rita van de Italiaanse componist Gaetano Donizetti, onder het stof vandaan gehaald door dirigent Jan Willem de Vriend. Het verhaal gaat over een Zwitserse herbergierster, wier doodgewaande echtgenoot plotseling verschijnt, zodat ze ineens twee mannen heeft. Er wordt gezongen door Julia Neumann, Juan Carlos Falcon en Marcel Boone. 26 febr 12u en 14u30 Dr. Anton Philipszaal Den Haag 070-609810

Het Residentie Orkest brengt in de Familieserie twee door Eva Buchmann geregisseerde uitvoeringen van de korte komische opera Rita van de Italiaanse componist Gaetano Donizetti, onder het stof vandaan gehaald door dirigent Jan Willem de Vriend. Het verhaal gaat over een Zwitserse herbergierster, wier doodgewaande echtgenoot plotseling verschijnt, zodat ze ineens twee mannen heeft. Er wordt gezongen door Julia Neumann, Juan Carlos Falcon en Marcel Boone.

26 febr 12u en 14u30 Dr. Anton Philipszaal Den Haag 070-609810