Britrock

Britrock Het worden gouden dagen voor liefhebbers van de nieuwe Britse rockrevolutie, die deze week hun lol niet op kunnen met optredens van Hard-Fi (op 23 februari in de Melkweg, Amsterdam, op 26 februari in de Effenaar, Eindhoven en op 3 maart in Nighttown, Rotterdam). Verder Magic Numbers (25 februari in Tivoli, Utrecht), Arctic Monkeys (op 27 februari in de Melkweg, Amsterdam, het eerder aangekondigde voorprogramma van The Mystery Jets gaat niet door), Kaiser Chiefs en voorprogramma Infadels (1 maart HMH, Amsterdam ZO). Alex Turner of rock band Arctic Monkeys sings during a gig at Leeds University in Leeds, northern England, February 1, 2006. The Arctic Monkeys smashed the British record for the fastest-selling debut album on Sunday, opening at No 1. with sales of 363,700 copies of "Whatever People Say I Am, That's what I'm Not." That comfortably exceeded the 306,631 sales achieved by pop act Hearsay with its 2001 debut album, "Popstars." REUTERS/Warren Smith REUTERS

Het worden gouden dagen voor liefhebbers van de nieuwe Britse rockrevolutie, die deze week hun lol niet op kunnen met optredens van Hard-Fi (op 23 februari in de Melkweg, Amsterdam, op 26 februari in de Effenaar, Eindhoven en op 3 maart in Nighttown, Rotterdam). Verder Magic Numbers (25 februari in Tivoli, Utrecht), Arctic Monkeys (op 27 februari in de Melkweg, Amsterdam, het eerder aangekondigde voorprogramma van The Mystery Jets gaat niet door), Kaiser Chiefs en voorprogramma Infadels (1 maart HMH, Amsterdam ZO).