Blinde moeder van 62 krijgt 12e kind

Blinde moeder van 62 krijgt 12e kind Rotterdam, 23 febr. De 62-jarige, blinde Janise Wulf neemt haar na een ivf-bevruchting geboren baby Adam op de schouder in een ziekenhuis in Californië. Wulf is één van de oudste moeders ter wereld. Adam is haar 12e kind en het tweede dat ze met haar derde echtgenoot Scott (48) krijgt. Wulf heeft 20 klein- en 3 achterkleinkinderen. Foto AP In this handout photo, Janise Wulf, who is 62-years-old, holds her four-day-old baby boy, Adam, in Mercy Medical Center Redding's Neonatal Intensive Care Unit in Redding, Calif., Tuesday, Feb. 21, 2006. She is one of the oldest women in the world to successfully bear a child. The newborn is her 12th child. She is also a grandmother of 20 and great-grandmother of three. (AP Photo/Mercy Medical Center Redding, Michael Burke, HO) Associated Press