BEELDENDE KUNST

BEELDENDE KUNST Amazing Rembrandts Ter gelegenheid van het Rembrandtjaar organiseert Museum Amstelkring een tentoonstelling met werk van verstandelijk gehandicapte kunstenaars die zich lieten inspireren door Rembrandts meesterwerken. Onder de titel The Amazing Rembrandts hangen zo'n vijftig werken in het best bewaarde Amsterdamse woonhuis uit de 17de eeuw: Museum Ons' Lieve Heer op Solder. The Amazing Rembrandts. T/m 3 juli in Museum Amstelkring, Oudezijds Voorburgwal 40, Amsterdam. Dag 10-17u, zo 13-17u. Inl: 020-6246604, www.museumamstelkring.nl REM-008R
BEELDENDE KUNST Amazing Rembrandts Ter gelegenheid van het Rembrandtjaar organiseert Museum Amstelkring een tentoonstelling met werk van verstandelijk gehandicapte kunstenaars die zich lieten inspireren door Rembrandts meesterwerken. Onder de titel The Amazing Rembrandts hangen zo'n vijftig werken in het best bewaarde Amsterdamse woonhuis uit de 17de eeuw: Museum Ons' Lieve Heer op Solder. The Amazing Rembrandts. T/m 3 juli in Museum Amstelkring, Oudezijds Voorburgwal 40, Amsterdam. Dag 10-17u, zo 13-17u. Inl: 020-6246604, www.museumamstelkring.nl REM-008R

Amazing Rembrandts Ter gelegenheid van het Rembrandtjaar organiseert Museum Amstelkring een tentoonstelling met werk van verstandelijk gehandicapte kunstenaars die zich lieten inspireren door Rembrandts meesterwerken. Onder de titel The Amazing Rembrandts hangen zo'n vijftig werken in het best bewaarde Amsterdamse woonhuis uit de 17de eeuw: Museum Ons' Lieve Heer op Solder.

The Amazing Rembrandts. T/m 3 juli in Museum Amstelkring, Oudezijds Voorburgwal 40, Amsterdam. Dag 10-17u, zo 13-17u. Inl: 020-6246604, www.museumamstelkring.nl