Agenda

Verdonk in Wassenaar

Minister Rita Verdonk (Vreemdelingebeleid, VVD) debatteert vanavond in Cultureel centrum Warenar in Wassenaar met lokale politici en het aanwezige publiek.

Locatie: Kerkstraat 75, Wassenaar. Aanvang: 20.00 uur.

Politiek debat Utrecht

Studievereniging Perikles brengt vanavond de lijsttrekkers van de vier grootste partijen in Utrecht (PvdA, VVD, GroenLinks en Leefbaar Utrecht) bijeen voor een debat. Vanaf 19.30 uur is de Aula van het Academiegebouw (aan het Domplein) open voor geïnteresseerden.

Marijnissen in debat

SP-voorman Jan Marijnissen is morgenavond te gast in het Politiek Café in Hengelo. Hij zal spreken met onder meer Joop Münsterman, voorzitter van FC Twente en Geert Braam, gepensioneerd hoogleraar Bestuurskunde. Locatie: Beurscafé, BP Hofstedestraat, Hengelo, Aanvang: 20.00 uur.

Gastcollege Dittrich

Morgen geeft Boris Dittrich (D66) een gastcollege op de Universiteit van Tilburg over de vraag of het huidige antwoord op terrorisme niet te vaak onze grondrechten beperkt. Aanvang 12.45 uur.