Televisie Overige Films

Someone like you (Tony Goldwyn, 2001, VS). Filmkomedie waarin Ashley Judd door haar minnaar aan de kant is gezet, liefdesverdriet heeft en een onderzoek begint naar mannelijk gedrag. Haar research leidt ertoe dat ze door vrouwen als goeroe en voorbeeld wordt gezien. Dan richt ze haar pijlen op een vrouwenverslindender. Met Hugh Jackman, Greg Kinnear en Marisa Tomei. RTL5, 20.30-22.30u.

Coming to America (John Landis, 1988, VS). Eddie Murphy speelt hoofdrol en, onherkenbaar, vier bijrollen in routineuze komedie over Afrikaanse kroonprins die, incognito tussen de armen van New York, een vrouw zoekt. Versleten sprookjes-clichés. SBS6, 20.30-22.30u.

Blazing Saddles (Mel Brooks, 1974, VS). Uitgelaten western-parodie behoort tot de grotere successen van de zelfgenoegzame filmanarchist Brooks. Voor de melige liefhebber. Met o.a. Gene Wilder. Veronica, 23.45-1.30u.