Agenda

VU-gastcollege Bos

PvdA-voorman Wouter Bos geeft morgen een gastcollege aan de VU in Amsterdam naar aanleiding van zijn recent verschenen boek 'Dit land kan zoveel beter', deze keer over het thema rechten en plichten van migranten in de verzorgingsstaat. Locatie: De Vrije Universiteitaan de Boelelaan 1105, aanvang 11.00 uur.

Kamp op campagne

Minister van Defensie Henk Kamp (VVD) voert vanavond campagne in Nijmegen. Kamp zal zich daar uitspreken over het woonbeleid. Locatie: café De Waag, Grote Markt. Aanvang: 20.00 uur.

Thuiswedstrijd Rouvoet

ChristenUnie-voorman André Rouvoet bezoekt de bible-belt en debatteert vanavond met plaatselijke lijsttrekkers in Nunspeet. De avond wordt opgeluisterd door het koor Genesis. Locatie: Brouwerskamp 15 in Nunspeet. Aanvang: 20.00 uur.

GPJK

Evert Jan Kruijswijk Jansen (24), neemt namens het CDA deel aan een debat van het Gronings Politiek Jongeren Kontakt. Ook aanwezig is wethouder Studenten- en Starterszaken Joost van Keulen (VVD). Vanavond 19:30 - 22:00 in Huis de Beurs.