Televisie Overige Films

The Chase (Adam Rifkin, 1994, VS). Ondermaats komisch rommelpotje waarin voortvluchtige, onschuldig veroordeelde Charlie Sheen rijkeluisdochter Kristy Swanson ontvoert en op de hielen wordt gezeten door politie en de jakhalzen van de reality-televisie. Veronica, 20.30-22.05u., onderbroken door reclame.

The Right Temptation (Lyndon Chubbuck, 2000, VS). Een routineuze 'neo-noir', met alle verraad, over- en dubbelspel, schaduwen en sigarettenrook van dien. Privé-detective Rebecca De Mornay zet op verzoek van Dana Delany haar tanden in vermeend overspelige Kiefer Sutherland. BBC1, 1.20-2.50u.

The Last Flight of Noah's Ark (Charles Jarrott, 1980, VS). Disney-avonturenfilm. Op onbewoond eiland gestrand gezelschap, onder wie piloot Elliott Gould en zendelinge Geneviève Bujold, bouwt vliegtuig om tot vaartuig. Met vele dieren. Morgen, BBC2, 12.35-15.10u.