Agenda

Lijsttrekkersdebat

VVD-fractievoorzitter Van Aartsen reist vanavond per tram vanaf Voorburg naar de Haagse binnenstad voor een debat met Haagse lijsttrekkers. De Haagsche Kluis, Plein 20. Aanvang 20.00 uur.

Homobeleid

D66-fractievoorzitter Lousewies van der Laan debateert vanavond om 20.00 uur in het Amsterdamse café Wildschut met Frank van Dalen, voorzitter van COC Nederland, over het homobeleid. Locatie: Roelof Hartplein 1-3.

1000 benkskes

SP-Kamerlid Agnes Kant is vanavond om 20.00 uur te gast in het Politiek Café in Tilburg. Ze zal spreken met comédienne Karin Bruers, initiatiefnemer van '1000 benkskes' een project om in de stad zitbanken te plaatsen, en over de 'Hall of Fame'. Locatie: Grandcafé De Beurs, Heuvelring 120.

Bos on tour

PvdA-leider Wouter Bos tourt deze weken door Nederland. Morgen doet hij de gemeenten Apeldoorn, Amersfoort en Harderwijk aan.