Kindercarnaval trekt 50.000 man

Kindercarnaval trekt 50.000 man rotterdam, 20 febr. Hoewel carnaval komend weekeinde pas van start gaat, hebben de kinderen her en der in het land al hun eigen optochten gehad. In Sittard was gisteren de grootste, daar kwamen zo'n vijftigduizend toeschouwers op de kindercarnavalsoptocht af. Omdat dit één van de weinige kinderoptochten is, trekt hij toeschouwers van ver buiten Limburg. Aan de optocht deden 2.500 deelnemers mee. Aansluitend was de intocht van de Sittardse prins carnaval, de vierentwintigjarige student technische bedrijfskunde Paul Ruigt. Foto WFA WFA24:KINDERCARNAVAL:SITTARD;19FEB2006- Een week voor het "Grote Carnaval" is het in Sittard traditie dat de kinderoptocht op het programma staat. Ieder jaar trekt deze optocht duizenden mensen uit heel Limburg en ver daar buiten. WFA/mc/str. Jurgen Mols WFA
Kindercarnaval trekt 50.000 man rotterdam, 20 febr. Hoewel carnaval komend weekeinde pas van start gaat, hebben de kinderen her en der in het land al hun eigen optochten gehad. In Sittard was gisteren de grootste, daar kwamen zo'n vijftigduizend toeschouwers op de kindercarnavalsoptocht af. Omdat dit één van de weinige kinderoptochten is, trekt hij toeschouwers van ver buiten Limburg. Aan de optocht deden 2.500 deelnemers mee. Aansluitend was de intocht van de Sittardse prins carnaval, de vierentwintigjarige student technische bedrijfskunde Paul Ruigt. Foto WFA WFA24:KINDERCARNAVAL:SITTARD;19FEB2006- Een week voor het "Grote Carnaval" is het in Sittard traditie dat de kinderoptocht op het programma staat. Ieder jaar trekt deze optocht duizenden mensen uit heel Limburg en ver daar buiten. WFA/mc/str. Jurgen Mols WFA WFA