Agenda

Ozb-discussie

VVD-vice-premier Gerrit Zalm zal vanavond tijdens een politiek café in Haarlem ingaan op de discussie over de onroerendezaakbelasting. Zalms oproep gisteren om niet te betalen als de gemeente een te hoge aanslag stuurt leidt tot felle politieke discussie. Locatie: Proeflocaal De Gouverneur, Oude Groenmarkt 22, Haarlem. Aanvang 20.00 uur.

Vertrouwen?

Lokale raadsleden debatteren vanavond om 19.30 in het Nutshuis in Den Haag over het thema 'Is er sprake van vertrouwen in de politiek'. Centraal staat daarbij de vraag wat nieuwe Nederlanders motiveert om te gaan stemmen.

Herben vs Nicolai

Staatssecretaris Atzo Nicolai (VVD, Europese Zaken) gaat vanavond om 20.00 uur in debat met Kamerlid Mat Herben (LPF) over lokale verkiezingen en Europese mogelijkheden. Locatie: Bodega de Posthoorn aan het Lange Voorhout in Den Haag.