Patty breidt haar Posse uit

Patty's Posse is niet meer op tv, en ineens vindt Nathalie Wouters (17) dat jammer. Want Patty gaat trouwen, met De Ware! De BN-recensie

OP NAAR NR. 14: Patty Brard Foto Hollandse Hoogte Nederland, Amsterdam, 2005 Patty Brard Foto Bob Bronshoff/ Hollandse Hoogte Bob Bronshoff/Hollandse Hoogte

Patty's Posse is allang van de buis, maar ik wil een vervolg. Sterker nog, ik móet een vervolg.

Patty Brard, de immer branieschoppende ex-zangeres/-presentatrice gaat namelijk trouwen. Er gaan wel meer mensen trouwen, zul je allicht denken. Maar Patty trouwt voor de vierde keer in haar leven. Ook dit is natuurlijk geen grote uitzondering in showbizzland, waar relaties sneller op de klippen lopen dan de Titanic. Maar Patty trouwt met welgeteld haar veertiende partner. En deze nummer veertien is niet zomaar een nummer veertien. Nummer veertien is namelijk De Ware, aldus de ietwat uitgerangeerde schreeuwlelijk.

En kijk, dáár houd ik nou van. Twee mensen die elkaar gevonden hebben. Ware liefde. Klokkengeluid en confetti, Antoine en Patty. Deze nuchtere Zeeuw ging voor haar op de knieën en uiteraard zei onze Patty, die ik overigens nog immer verdenk van het slapen in een zonnekanon in plaats van een bed, volmondig ja. De enigszins emotioneel instabiele Patty is inmiddels al vijftig en vindt nu nog haar levensgezel. De architect Antoine is bereid na tien jaar vrijgezel te zijn geweest zich eindelijk te binden, aan Patty dus, De Ware. Dát zijn de scènes die mij aan de buis gekluisterd krijgen!

En zelfs dochter Priscilla, die zich altijd gedraagt zoals het een echte Priscilla betaamt, blijkt het goed te kunnen vinden met deze Antoine.

Wat dit over hem zegt zal ik voor vandaag even in het midden laten. Want nu is het tijd voor vreugde. Een halve eeuw achter de rug en dan nog je posse uitbreiden, dat vraagt om een feestje, én een nieuwe reallife soap. Dus John de Mol, pak je adresboekje, blader naar de B en draai dat nummer!

    • Nathalie Wouters