Internet Voorkeur

Sexy vegetariërs. Vegetariërs zijn in deze tijden van dolle koeien en vogelgriep al lang niet meer de geitenwollensokkentypes waarvoor ze nog vaak worden versleten. Daarom organiseert de Stichting Wakker Dier naar Amerikaans voorbeeld een internetverkiezing voor de meest sexy Nederlandse vegetariër.

Dertien mannen en achttien vrouwen strijden nog tot 14 maart online om de nieuwe eretitel. Bij de mannen zijn Antonie Kamerling, Dolf Jansen, Mounir Valentijn en zelfs Henny Huisman en Wim T. Schippers genomineerd. Wouter Bos verdedigt de eer van de vegetarische politici.

Bij de vrouwen zijn er achttien kandidaten, gaande van 'bitch' Anna Drijver over Jorinde Moll tot K3-babe Kristel Verbeke (de zwartharige), Saskia Slegers (Miss Djax), Kim van Kooten, Lulu Wang en Mensje van Keulen. Voor de politici strijden Kathalijne Buitenweg en Lousewies van der Laan mee.

De site bevat ook enkele handige links voor wie meer wil weten over lekker vleesloos eten, zoals vegashopping.nl en een beginnerscursus vegetarisch koken. En voor de eenzame vegetariërs is er zelfs vegadates.nl.

www.sexyvegetarier.nl