Agenda

Jongeren en politiek

De PvdA in Amsterdam organiseert zaterdagavond om 19.30 een debat over jongeren en politiek. Wethouder Ahmed Abouteleb en lijsttrekker Lodewijk Asscher doen mee. Locatie: Podium Mozaïek in Amsterdam-West.

Stem op een vrouw

Aanstaande maandag begint in Rotterdam om 8.00 uur de treinestafette van tien dagen door Nederland met tien vrouwelijke kandidaat-raadsleden. De estafette hoort bij de campagne 'Stem op een vrouw'. Burgemeester Opstelten van Rotterdam opent de campagne.

Kamp in Tilburg

Minister Henk Kamp (Defensie, VVD) is op zondagmiddag in een politiek café in Tilburg. Om 17.30, Nieuwe Koninklijke Harmonie.

Grote Steden

Op zondagmiddag om 16.00 uur is er in Amsterdam, Hotel Arena, een debat over het Grote Stedenbeleid, georganiseerd door D66-Amsterdam. Deelnemers zijn minister Pechtold van D66 en wethouder Ahmed Aboutaleb van de PvdA.