Toekomstmuziek

Als ik later in het Nederlands elftal zit, dan kan ik dit al zingen (als keeper):

Wilhelmes

Wilhelmes van Nasauwe ben ik van Duitsen bloed. Mijn vaderland genoten blijf ik tot in den doed. En de prinsen van Oranje blijf ik altijd geveerd. En koning van Sintspanje heb ik altijd geëerd.

Toekomstmuziek Als ik later in het Nederlands elftal zit, dan kan ik dit al zingen (als keeper): Wilhelmes Wilhelmes van Nasauwe ben ik van Duitsen bloed. Mijn vaderland genoten blijf ik tot in den doed. En de prinsen van Oranje blijf ik altijd geveerd. En koning van Sintspanje heb ik altijd geëerd. Eigen nieuws en tekening van Daan de Kort, 7 jaar, uit Maastricht
Toekomstmuziek Als ik later in het Nederlands elftal zit, dan kan ik dit al zingen (als keeper): Wilhelmes Wilhelmes van Nasauwe ben ik van Duitsen bloed. Mijn vaderland genoten blijf ik tot in den doed. En de prinsen van Oranje blijf ik altijd geveerd. En koning van Sintspanje heb ik altijd geëerd. Eigen nieuws en tekening van Daan de Kort, 7 jaar, uit Maastricht

Eigen nieuws en tekening van Daan de Kort, 7 jaar, uit Maastricht