Redacteur zijn

Beste NRC Handelsblad, ik hou heel erg van de natuur. Ik wil graag dat iedereen dan ook goed voor het milieu is. Daarom heb ik iets uitgevonden. Dat is namelijk een auto die op water rijdt! Die auto is dan ook goed voor het milieu. Hoe dat er van binnen dan zo ongeveer uitziet, dat zie je op de tekening die hier ook bij zit. En ik zou nog graag een vraagje willen stellen. Ik kan goed verhalen schrijven. En sinds mijn zevende had ik al een eigen computer. Maar mijn echte vraag is: zou ik misschien redacteur van de kinderpagina mogen worden? Bijvoorbeeld dat ik elke maand een vaste kolom heb waar ik een verhaal neerzet. Ik ben negen jaar, maar wel goed in verhalen maken.

Redacteur zijn Beste NRC Handelsblad, ik hou heel erg van de natuur. Ik wil graag dat iedereen dan ook goed voor het milieu is. Daarom heb ik iets uitgevonden. Dat is namelijk een auto die op water rijdt! Die auto is dan ook goed voor het milieu. Hoe dat er van binnen dan zo ongeveer uitziet, dat zie je op de tekening die hier ook bij zit. En ik zou nog graag een vraagje willen stellen. Ik kan goed verhalen schrijven. En sinds mijn zevende had ik al een eigen computer. Maar mijn echte vraag is: zou ik misschien redacteur van de kinderpagina mogen worden? Bijvoorbeeld dat ik elke maand een vaste kolom heb waar ik een verhaal neerzet. Ik ben negen jaar, maar wel goed in verhalen maken. Eigen nieuws en tekening van Vera, 9 jaar, uit Haarlem

Eigen nieuws en tekening van Vera, 9 jaar, uit Haarlem