Dada 90 jaar

In het artikel Waar is het podium? Dada 90 jaar' (Cultureel Supplement, 3 februari) staat als bijschrift bij één van de foto's in de diavoorstelling: Gedenksteen van de bezetters van 2002 aan de voorgevel van Cabaret Voltaire.' Mijn vraag luidt nu: wat staat er precies op deze gedenksteen?

Er staat: In diesem Haus wurde vom 5. Februar bis zum 2. April 2002 das Cabaret Voltaire zwischengenützt und der Dadaismus für kurze Zeit wieder erlebt. R.I.P.

Zie ook de diavoorstelling van Dada-foto's uit Zürich op www.nrc.nl/kunst

Redactie [hl2]Neshat [/hl2]

Hoe komt Janneke Wesseling erbij om in haar artikel over de Iraanse kunstenares Shirin Neshat (Cultureel Supplement, 10 februari) te pleiten voor een beter begrip van de Arabische cultuur' in verband met deze video-installaties? Iran is geen Arabisch land.

Utrecht