Agenda

VVD-campagne

Fractievoorzitter Jozias van Aartsen, vice-premier Gerrit Zalm en campagneleider Mark Rutte zijn zaterdag vanaf 13.00 uur in het Utrechtse Tivoli voor het begin van de VVD-campagne. Locatie: Oudegracht 275, Utrecht.

Lousewies verjaart

Fractievoorzitter Lousewies van der Laan (D66) is zaterdag jarig, ze wordt, net als D66 zelf, veertig. Tussen 10.00 en 12.00 uur deelt ze taart uit in winkelcentrum Crabbehof in Dordrecht.

De Geus in Utrecht

Minister Aart Jan de Geus (Sociale Zaken, CDA) is zaterdag in het Utrechtse Kanaleneiland voor een bezoek aan een jongerencentrum.

Gospel Night

Fractievoorzitter André Rouvoet (ChristenUnie) is zaterdag vanaf 19.30 uur in de Amsterdamse Maranathakerk voor een 'Gospel Night'. Op de bijeenkomst is ook stand-upcomedian Johnny Love (tevens lijsttrekker voor de ChristenUnie in Schiedam).

Interetnische spanningen

Hoe gaan lokale bestuurders in Den Haag de komende jaren om met werkgelegenheid, interetnische spanningen en integratie? Die vraag staat maandag centraal tijdens een debat in het Nutshuis in Den Haag, vanaf 19.30 uur.