Vergeefs wachten op skispringers

Vergeefs wachten op skispringers Pragelato, 16 febr. Juryleden wachten in hun hokjes vergeefs op de eerste deelnemer bij het skispringonderdeel van de Noordse combinatie, gisteren in de Italiaanse Alpen bij Pragelato. Als gevolg van de harde wind werden de wedstrijden uitgesteld. Pragelato is de locatie die wat de reisafstand betreft het verst verwijderd ligt van Turijn. In San Sicario hebben de deelneemsters aan de wedstrijden van de olympische combinatie vanochtend niet op het parcours voor de afdaling kunnen oefenen. De training werd vanwege hevige sneeuwval afgelast. Het onderdeel afdaling van de combinatie staat voor morgen op het programma. Foto AP Competition judges wait on the Large Hill, shortly before the Nordic Combined team Ski Jumping was postponed because of high winds,at the Turin 2006 Winter Olympic Games in Pragelato, Italy, Wednsday Feb. 15, 2006.(AP Photo/Murad Sezer) Associated Press