THEATER

Turks Fruit Na de roman (1969) en de film (1973) nu de musical, met Antonie Kamerling en Jelka van Houten als het liefdespaar dat uiteen wordt gedreven en elkaar weer vindt op de drempel van de onderwereld. De grootste verrassing is Antonie Kamerling, de ruige kunstenaar die volledig verslingerd is aan Olga. Samen met de opzwepend spelende band vormen de acteurs een ensemble dat dit tot de beste, origineel Nederlandse musical maakt sinds lange tijd. 20 febr. Meervaart, Meer en Vaart 300. Inl (020) 410 7777 of www.meervaart.nl. Purmerend, 09/11/05. Beeld uit de try out voorstelling van "Turks Fruit" Met o.a. Antonie Kamerling, Jelka van Houten ,Sjoerd Pleijsier en Ellen Evers. Foto Leo van Velzen/Nrc.Hb. Velzen, Leo van

Turks Fruit Na de roman (1969) en de film (1973) nu de musical, met Antonie Kamerling en Jelka van Houten als het liefdespaar dat uiteen wordt gedreven en elkaar weer vindt op de drempel van de onderwereld. De grootste verrassing is Antonie Kamerling, de ruige kunstenaar die volledig verslingerd is aan Olga. Samen met de opzwepend spelende band vormen de acteurs een ensemble dat dit tot de beste, origineel Nederlandse musical maakt sinds lange tijd.

20 febr. Meervaart, Meer en Vaart 300. Inl (020) 410 7777 of www.meervaart.nl.