THEATER

Driekoningenavond De Theatercompagnie speelt de komedie Driekoningenavond van William Shakespeare, met Carice van Houten als schipbreukelinge die zich voor jongen uitgeeft en zo een keten van misverstanden, persoonsverwis-selingen en verkeerd liefdes in gang zet. Verder met Paul de Leeuw als leutige oom en Jappe Claes als de tragisch vernederde huisknecht Malvolio. Theu Boermans regisseert. Première tournee t/m 15 april. Inl 020-5205310 of www.theatercompagnie.nl. Carice van Houten (links) in 'Driekoningenavond' Foto Leo van Velzen Amsterdam, 12/02/06. Rep. scene uit "Driekoningenavond" van W.Shakespeare, bij de Theatercompagnie onder regie van Theu Boermans. Met o.a. Carice v.Houten, Paul de Leeuw, Anneke Blok, Jappe Claes, Tijn Docter, Mike Reus, Saskia Temming, Frank Lammers e.a. Foto: Leo van Velzen/Nrc.Hb. ALLEEN GEBRUIKEN BIJ VERHAAL KESTER F. EN WEEK AGENDA-OMSLAG DUS NIET BIJ RECENSIE !!!! Velzen, Leo van

Driekoningenavond De Theatercompagnie speelt de komedie Driekoningenavond van William Shakespeare, met Carice van Houten als schipbreukelinge die zich voor jongen uitgeeft en zo een keten van misverstanden, persoonsverwis-selingen en verkeerd liefdes in gang zet.

Verder met Paul de Leeuw als leutige oom en Jappe Claes als de tragisch vernederde huisknecht Malvolio. Theu Boermans regisseert.

Première tournee t/m 15 april. Inl 020-5205310 of www.theatercompagnie.nl.