POP

Sparks De gebroeders Ron en Russell Mael zijn terug van nooit weggeweest, hoewel hun popprofiel niet meer zo zichtbaar is als in de jaren zeventig-hoogtijdagen van This town ain't big enough for both of us. Ron ruilde zijn Hitlersnorretje in voor een potloodstreep op zijn bovenlip en Russell is nog altijd de licht neurotische, onbevangen koorknaap. Nieuw album Hello Young Lovers is een bombastisch samenstel van melodieuze popsongs, opera- en musicalinvloeden en nieuwsgierig makende titels als There's no such thing as aliens . 21 feb Paradiso, Amsterdam.

Sparks De gebroeders Ron en Russell Mael zijn terug van nooit weggeweest, hoewel hun popprofiel niet meer zo zichtbaar is als in de jaren zeventig-hoogtijdagen van This town ain't big enough for both of us. Ron ruilde zijn Hitlersnorretje in voor een potloodstreep op zijn bovenlip en Russell is nog altijd de licht neurotische, onbevangen koorknaap. Nieuw album Hello Young Lovers is een bombastisch samenstel van melodieuze popsongs, opera- en musicalinvloeden en nieuwsgierig makende titels als There's no such thing as aliens .

21 feb Paradiso, Amsterdam.