Joop ter Heul

Joop ter Heul Joop ter Heul is een muzikale komedie gebaseerd op de eerste twee meisjesboeken van Cissy van Marxveldt (1889-1948). Regisseur Bruun Kuijt en Wiske Sterringa, die het script schreef, zijn dicht bij de oorspronkelijke tekst gebleven. Ook de jolige toon van Van Marxveldts boeken blijft intact. De scènes tussen de zussen vormen de hoogtepunten van de voorstelling. Rosa Mee speelt oertrut Julie, Joops oudere zus. Mee krijgt appelflauwtes terwijl Antonisen stuitert van energie. Tournee t/m 31 mei. Inl 030-2313416 of www.kikproductions.nl,. Foto Ben van Duin Joop ter Heul naar Cissy van Marxveldt Kik productions regie Bruun Kuijt muziek:Marlies Helder en Bas Odijk/Peter Bark spel:Lieke Antonisen,Rosa Mee,Eke van Berge Henegouwen,Nina de la Croix,Sytske van der Ster,Eva Poppink,Hilbert Dijkstra,Arnoud Bos. Duin, Ben van

Joop ter Heul is een muzikale komedie gebaseerd op de eerste twee meisjesboeken van Cissy van Marxveldt (1889-1948). Regisseur Bruun Kuijt en Wiske Sterringa, die het script schreef, zijn dicht bij de oorspronkelijke tekst gebleven. Ook de jolige toon van Van Marxveldts boeken blijft intact. De scènes tussen de zussen vormen de hoogtepunten van de voorstelling. Rosa Mee speelt oertrut Julie, Joops oudere zus. Mee krijgt appelflauwtes terwijl Antonisen stuitert van energie.

Tournee t/m 31 mei. Inl 030-2313416 of www.kikproductions.nl,.