Heine en Schumann

Heinrich Heine Heine en Schumann Het jaar 2006 is behalve het jaar van Mozart (250 jaar geleden geboren) en Sjostakovitsj (een eeuw geleden geboren) ook het jaar van de schrijver Heinrich Heine en de componist Robert Schumann (beiden honderdvijftig jaar geleden overleden). De barition Maarten Koningsberger en de pianist Roger Braun voeren tijdens een recital onder de titel Over een onbereikbare liefde het volledige liedoeuvre van Schumann op teksten van Heine uit. 19 febr 20u15 Kleine Zaal Concertgebouw Amsterdam. Res 020-6718345. Heinrich Heine

Het jaar 2006 is behalve het jaar van Mozart (250 jaar geleden geboren) en Sjostakovitsj (een eeuw geleden geboren) ook het jaar van de schrijver Heinrich Heine en de componist Robert Schumann (beiden honderdvijftig jaar geleden overleden). De barition Maarten Koningsberger en de pianist Roger Braun voeren tijdens een recital onder de titel Over een onbereikbare liefde het volledige liedoeuvre van Schumann op teksten van Heine uit.

19 febr 20u15 Kleine Zaal Concertgebouw Amsterdam. Res 020-6718345.