FOTOGRAFIE

FOTOGRAFIE De Wallen Naar aanleiding van de verschijning van het fotoboek De Wallen in beeld is bij News Photo een expositie te zien met de foto's uit het boek. De beelden van fotografen als Cor Jaring en Gerard Wessel schetsen een mooi tijdsbeeld van de Amsterdamse hoerenbuurt. In het openingsweekeinde is er onder meer een politiek debat over de toekomst van de wijk, een open dag op de Wallen, en een lezing van voormalig wijkagent Joep de Groot. De Amsterdamse Wallen in beeld. 17 febr t/m 17 april bij News Photo, Prins Hendrikkade 33, Amsterdam. Inl: 020-3308400, www.newsphoto.nl Foto Nadine Siddré Siddré, Nadine

De Wallen Naar aanleiding van de verschijning van het fotoboek De Wallen in beeld is bij News Photo een expositie te zien met de foto's uit het boek. De beelden van fotografen als Cor Jaring en Gerard Wessel schetsen een mooi tijdsbeeld van de Amsterdamse hoerenbuurt. In het openingsweekeinde is er onder meer een politiek debat over de toekomst van de wijk, een open dag op de Wallen, en een lezing van voormalig wijkagent Joep de Groot.

De Amsterdamse Wallen in beeld. 17 febr t/m 17 april bij News Photo, Prins Hendrikkade 33, Amsterdam. Inl: 020-3308400, www.newsphoto.nl