Constant

Ode aan Constant heet de overzichtsexpositie die nog t/m 26 februari te zien is in het Haags Gemeentemuseum. Met verstilde aquarellen, vrolijke schilderijen uit zijn Cobra-tijd en de baders in zee, vluchtelingen of dakloze kinderen in diepe, overweldigende kleuren in de traditie van Titiaan, Rubens en Cézanne. Hij richtte New Babylon op en maakte andere architecturale projecten allemaal met als doel het ontwikkelen van een stad waarin de mens `vrij' kan leven. Ode aan Constant t/m 26 febr het Haags Gemeentemuseum, Stadhouderslaan 41. Di-zo 11-17u Constant: Spatiovore (uit het project New Babylon), 1960, maquette, 65 x 90 x 65 cm, collectie Gemeentemuseum Den Haag
Ode aan Constant heet de overzichtsexpositie die nog t/m 26 februari te zien is in het Haags Gemeentemuseum. Met verstilde aquarellen, vrolijke schilderijen uit zijn Cobra-tijd en de baders in zee, vluchtelingen of dakloze kinderen in diepe, overweldigende kleuren in de traditie van Titiaan, Rubens en Cézanne. Hij richtte New Babylon op en maakte andere architecturale projecten allemaal met als doel het ontwikkelen van een stad waarin de mens `vrij' kan leven. Ode aan Constant t/m 26 febr het Haags Gemeentemuseum, Stadhouderslaan 41. Di-zo 11-17u Constant: Spatiovore (uit het project New Babylon), 1960, maquette, 65 x 90 x 65 cm, collectie Gemeentemuseum Den Haag Korving, Sylvia

Ode aan Constant heet de overzichtsexpositie die nog t/m 26 februari te zien is in het Haags Gemeentemuseum. Met verstilde aquarellen, vrolijke schilderijen uit zijn Cobra-tijd en de baders in zee, vluchtelingen of dakloze kinderen in diepe, overweldigende kleuren in de traditie van Titiaan, Rubens en Cézanne. Hij richtte New Babylon op en maakte andere architecturale projecten allemaal met als doel het ontwikkelen van een stad waarin de mens `vrij' kan leven.

Ode aan Constant t/m 26 febr het Haags Gemeentemuseum, Stadhouderslaan 41. Di-zo 11-17u