Clijsters viert feest

Kim Clijsters liet het publiek in het Antwerpse Sportpaleis gisteren een dubbel feestje vieren. Allereerst was daar de verrassend snelle en succesvolle rentree van de Belgische. De speelster die vorige maand op de Australian Open door een enkelblessure werd geveld, ontdeed zich gisteren in drie sets van Tatiana Golovin. Al ging dat wel met de nodige moeite gepaard: 4-6, 7-6 en 7-5.

Na haar zege werd Clijsters gehuldigd als nummer één van de wereldranglijst. Op weg naar de uitgang kregen de toeschouwers vervolgens van de Vlaamse tennisster een fles champagne cadeau. De winnares van de US Open wilde daarmee iets terug doen voor haar fans.

Precies een jaar geleden beleefde Clijsters in Antwerpen ook al een succesvolle rentree. Destijds keerde ze terug na een slepende polsblessure en speelde ze het beste seizoen van haar carrière. Over twee jaar hoopt ze haar loopbaan ook af te kunnen sluiten in het Sportpaleis van Antwerpen.