BEELDENDE KUNST

BEELDENDE KUNST In the Neighbourhood De tentoonstelling In the Neighbourhood, georganiseerd door Artwalk en De Veemvloer, onderzoekt de rol van kunstenaars en kunstenaarsinitiatieven in stadsvernieuwingsgebieden als de Zeeheldenbuurt. Er zijn presentaties in etalages in de Staatsliedenbuurt, en in debatten wordt gesproken over het kunstbeleid van grote steden. In the Neighbourhood. 9 febr t/m 9 april in De Veemvloer, Van Diemenstraat 410, Amsterdam. Wo t/m za 13-18u, zo 14-17u. Inl: 020-6180865, www.veemvloer.nl of www.artwalkamsterdam.nl Foto Markus Ambach
BEELDENDE KUNST In the Neighbourhood De tentoonstelling In the Neighbourhood, georganiseerd door Artwalk en De Veemvloer, onderzoekt de rol van kunstenaars en kunstenaarsinitiatieven in stadsvernieuwingsgebieden als de Zeeheldenbuurt. Er zijn presentaties in etalages in de Staatsliedenbuurt, en in debatten wordt gesproken over het kunstbeleid van grote steden. In the Neighbourhood. 9 febr t/m 9 april in De Veemvloer, Van Diemenstraat 410, Amsterdam. Wo t/m za 13-18u, zo 14-17u. Inl: 020-6180865, www.veemvloer.nl of www.artwalkamsterdam.nl Foto Markus Ambach Ambach, Markus

In the Neighbourhood De tentoonstelling In the Neighbourhood, georganiseerd door Artwalk en De Veemvloer, onderzoekt de rol van kunstenaars en kunstenaarsinitiatieven in stadsvernieuwingsgebieden als de Zeeheldenbuurt. Er zijn presentaties in etalages in de Staatsliedenbuurt, en in debatten wordt gesproken over het kunstbeleid van grote steden.

In the Neighbourhood. 9 febr t/m 9 april in De Veemvloer, Van Diemenstraat 410, Amsterdam. Wo t/m za 13-18u, zo 14-17u. Inl: 020-6180865, www.veemvloer.nlof www.artwalkamsterdam.nl