Angela Bulloch

In museum De Pont is een overzichtsexpositie van Angela Bulloch (1966) te zien met werk uit de afgelopen vijf jaar. Bulloch creëerde een kleurenuniversum dat een genot is voor de zintuigen. In Tilburg zijn pixelboxen de verbindende factor, een kubus van hout of aluminium met een standaardafmeting van 50,8 centimeter. De voorkant van de dozen is van matglas en via een computerprogramma worden miljoenen kleuren gegenereerd en ontstaan kleurpatronen. Angela Bulloch t/m 7 mei De Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg. Di-zo11-17u

In museum De Pont is een overzichtsexpositie van Angela Bulloch (1966) te zien met werk uit de afgelopen vijf jaar. Bulloch creëerde een kleurenuniversum dat een genot is voor de zintuigen. In Tilburg zijn pixelboxen de verbindende factor, een kubus van hout of aluminium met een standaardafmeting van 50,8 centimeter. De voorkant van de dozen is van matglas en via een computerprogramma worden miljoenen kleuren gegenereerd en ontstaan kleurpatronen.

Angela Bulloch t/m 7 mei De Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg. Di-zo11-17u