Anatol

Anatol Het Barre Land speelt Anatol (1893) van Arthur Schnitzler, een voorstelling opgebouwd uit zeven eenakters, over een man die leeft voor zijn passie voor vrouwen. Vincent van den Berg speelt Anatol en Margijn Bosch speelt al zijn inwisselbare liefdes. Ingejan Ligthart Schenk is de rustige Max, die vrouwen slechts op vriendschappelijk niveau apprecieert. Op het toneel staan wel 55 dozen, waarin Anatol de herinneringen aan al zijn vrouwen bewaart, maar zonder hun namen. Tournee t/m 31/3. Inl 030-2316142 of www.barreland.nl Foto Davis Adams
Anatol Het Barre Land speelt Anatol (1893) van Arthur Schnitzler, een voorstelling opgebouwd uit zeven eenakters, over een man die leeft voor zijn passie voor vrouwen. Vincent van den Berg speelt Anatol en Margijn Bosch speelt al zijn inwisselbare liefdes. Ingejan Ligthart Schenk is de rustige Max, die vrouwen slechts op vriendschappelijk niveau apprecieert. Op het toneel staan wel 55 dozen, waarin Anatol de herinneringen aan al zijn vrouwen bewaart, maar zonder hun namen. Tournee t/m 31/3. Inl 030-2316142 of www.barreland.nl Foto Davis Adams

Het Barre Land speelt Anatol (1893) van Arthur Schnitzler, een voorstelling opgebouwd uit zeven eenakters, over een man die leeft voor zijn passie voor vrouwen. Vincent van den Berg speelt Anatol en Margijn Bosch speelt al zijn inwisselbare liefdes. Ingejan Ligthart Schenk is de rustige Max, die vrouwen slechts op vriendschappelijk niveau apprecieert. Op het toneel staan wel 55 dozen, waarin Anatol de herinneringen aan al zijn vrouwen bewaart, maar zonder hun namen.

Tournee t/m 31/3. Inl 030-2316142 of www.barreland.nl