Agenda

ChristenUnie

Eerste-Kamerlid Eimert van Middelkoop (ChristenUnie) spreekt vanavond op een verkiezingsbijeenkomst in Veendam. De politiek leider van de ChristenUnie, André Rouvoet, houdt donderdag om 19.00 uur een spreekbeurt in het Academiegebouw van de Leidse universiteit.

Erfenis van Pim Fortuyn

‘De erfenis van Fortuyn’ is de titel van een debat in het Academiegebouw in Leiden, donderdag om 20.00 uur. Minister Pechtold (D66), Kamerleden, de oud-politici Ed Nijpels en Ed van Thijn en anderen debatteren mee.

Verkeer en vervoer

Minister Karla Peijs (Verkeer en Waterstaat, CDA) is vanavond in Zoetermeer, vergadercentrum B2-home, voor een debat over verkeers- en vervoersproblemen in Zoetermeer.

Brinkhorst in Groningen

D66 in Groningen organiseert vanavond om 19.00 uur een bijeenkomst met als thema ‘de overheid en jonge ondernemers’. Gast is minister Brinkhorst (Economische Zaken, D66). Locatie: Mediacentrale Groningen.