Valentijnsdag zorgt voor recordomzet Bloemenveiling

Valentijnsdag zorgt voor recordomzet Bloemenveiling Bagdad, 14 febr. Een inwoner van Bagdad kijkt naar een bos bloemen op Valentijnsdag. In Nederland heeft de Bloemenveiling Aalsmeer in de week voor Valentijnsdag een recordomzet geboekt van 62 miljoen euro. Dat is ruim tweemaal zoveel als in een normale week. Voor Valentijnsdag zijn circa 7,5 miljoen rode rozen in Nederland verkocht. In 2000 is Valentijnsdag Moederdag voorbijgestreefd wat betreft omzet. Foto Reuters An Iraqi resident shops for a gift during Valentine's Day in Baghdad February 14, 2006. REUTERS/Ali Jasim
Valentijnsdag zorgt voor recordomzet Bloemenveiling Bagdad, 14 febr. Een inwoner van Bagdad kijkt naar een bos bloemen op Valentijnsdag. In Nederland heeft de Bloemenveiling Aalsmeer in de week voor Valentijnsdag een recordomzet geboekt van 62 miljoen euro. Dat is ruim tweemaal zoveel als in een normale week. Voor Valentijnsdag zijn circa 7,5 miljoen rode rozen in Nederland verkocht. In 2000 is Valentijnsdag Moederdag voorbijgestreefd wat betreft omzet. Foto Reuters An Iraqi resident shops for a gift during Valentine's Day in Baghdad February 14, 2006. REUTERS/Ali Jasim REUTERS