Televisie Overige Films

For Love or Money (Barry Sonnenfeld, 1993, VS). Ouderwetse romantische komedie in eigentijds, flinterdun jasje. Hotelemployé Michael J. Fox droomt van een eigen hotel, associeert zich met gefortuneerde Anthony Higgins en valt voor diens minnares Gabriella Anwar. Veronica, 20.30-22.10u., onderbroken door reclame.

Valentine (Jamie Blanks, 2001, VS/Australië). Slasherfilm neemt zijn eigen clichés wel erg serieus. Gevaarlijke gek, die als puber op valentijnsfeestjes altijd genegeerd werd, pleegt verlekkerd gefilmde moordaanslagen op vijf langharige, rondborstige en Bambi-ogige vriendinnen. Wie blijft gespaard? Veronica, 22.10-23.50u., onderbroken door reclame.

Carry on... Don't Lose Your Head (Gerald Thomas, 1966, Engeland). Een van de 29, veelal belegen en weinig subtiele Carry On-kluchten. Deze aflevering speelt in het Parijs van 1789. BBC1, 1.00-2.30u.